Uusi sivusto ja uudet kujeet

Uusi sivusto ja uudet kujeet

Tervetuloa uudistuneille kotisivuilleni!

Sisäinen rivikoodari pyrkii jälleen kerran nostamaan päätään ja tällaista jälkeä se sitten saa aikaan. Blogini on siis saanut täysin uuden ja uljaan ulkoasun. Uusi sivusto perustuu WordPress-julkaisujärjestelmään, joten ei voida puhua enää pelkästä blogista. Lisäksi sivut ovat saaneet myös uuden ja huomattavasti selkeämmän osoitteen, www.lansipaltta.fi.

Näiden sivujen tarkoitus on siis kertoa mitä monimuotoisemmista harrastuksistani. Ei pelkoa, en aio puhua täällä mistään kuntoilusta, vaan sivusto pureutuu kädentaitoihin ja etenkin yhteen suurimmista intohimoistani eli puukkoihin. Nämä sivut on siis omistettu kaikennäköiselle väkertelylle ja nikkaroinnille mitä allekirjoittaneen hyppysistä aikojen saatossa syntynyt ja tulee syntymään.

Koska sivuston ulkoasu sekä sisältö ovat vielä hyvinkin vaiheessa ja suurin osa vanhan materiaalin siirrostakin on vielä työn alla. Toivoisin saavani rutkasti palutetta juuri sivujen toiminnallisuudesta, sisällöstä, kirjoitusvirheistä ja kaikesta mitä vain mieleen juolahtaa. Kaikki palaute on siis erittäin tervetullutta. Oli se sitten risuja taikka ruusuja. Ohjeet palautteen antamiseen löydät täältä. Lisäksi, jos haluat pysyä ajan hermolla ja saada viimeisimmät postaukset suoraan sähköpostiisi. Voit tilata tilata ne tuolta oikeasta alakulmasta.

 

PS. Jos kaipaat vanhaa blogiani. Sen voi yhä löytää osoitteesta: lansipaltta.blogspot.com.

This content can be found also in English